Joy Optik kaliteden ödün vermiyor

Joy Optik kaliteden ödün vermiyor

Gündem Yayın: 09 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.07.2023 12:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Gözlükte 32 yıllık tecrübeyle hizmet veren Joy Optik, işletme sahibi Abdulsamet Soysal “göz sağlığı önemlidir. Bu nedenle işin uzmanından vazgeçilmemelidir” dedi.

 Batman’ın köklü optik işletmelerinden biri olan Joy Optik, her türlü numaralı gözlük çeşitleri ile geniş yelpazesiyle hizmet veriyor. Pınarbaşı Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Orhan apartmanı altında Yaklaşık 32 yıldır Batman’da gözlük alanında hizmet veren Joy Optik İşletme sahibi Abdulsamet Soysal, ‘Bizler Batman’ın en eski optik işletmelerinden biriyiz. İş yerimizde her türlü numaralı gözlük ayrıca güneş gözlüğü, dinlendirici gözlük ve birçok gözlük çeşitlerimiz mevcut. Deneyimli personelimizle birlikte Bu alanda Batmanlılara hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.