BBK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BBK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Gündem Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 14:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Basın Konseyinin Geleneksel olarak düzenlediği üçüncü  'Yılın başarılı Gazetecileri' yarışmasında dereceye giren gazeteciler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 
ÖDÜL TÖRENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Batman Basın Konseyi Derneği (BBK) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılın başarılı gazetecileri yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Cumartesi akşamı Hotel Bozooğullarında düzenlenen ödül töreni öncesi davetliler iftar yemeğinde ağırlandı. İftar yemeği ve ödül törenine Batman sanayi ve Ticaret  Odası başkanı Abdulkadir Demir, Batman Barosu Başkanı  Av Erkan Şenses, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, MÜSİAD Şube Başkanı İrfan Özdemir, LAVİ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabit Ceylan, İş İnsanı Mehmet Emin Çelik, Batman Basın Konseyi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda kentte görev alan basın mensupları katıldı. İftar yemeğinin ardından düzenlenen törende konuşan Batman Basın Konseyi Başkanı Nedim Arslan, Gazetecilik mesleğinin sorunlarına değindi. Başkan Arslan, '' Basın Konseyi derneği olarak  üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla elimizden geldiğince etkinliler ve aktiviteler  yapmayı hedefliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bu yarışma da bunlardan biridir. Yarışmayı yapmamızdaki amacımız özellikle meslektaşlarımız arasında kalite ve rekabeti arttırma ayrıca meslek dayanışmasını sağlamaktır'' dedi. Ardından dereceye giren gazetecilere ödülleri verildi. Törende Haber dalında Anadolu Ajansından İbrahim Toprak, Haber Fotoğrafı dalında Sonsöz Gazetesinden Alican Atak, Görüntülü haber dalında TRT'den Mehmet Şirin Yılmaz, Mizanpaj dalında Batman Gazetesinden Mehmet Uslu ve Aso Press'ten Metin Yoksu Juri Özel Ödülünü aldı. Dereceye girenlere ayrıca 3'er bin TL. para ödülü verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.