Vali Canalp’ten Rektör Demir’e Diş Hekimliği Fakültesi tapusu

Vali Canalp’ten Rektör Demir’e Diş Hekimliği Fakültesi tapusu

Gündem Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 14:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi Ekrem Canalp, kentin eğitim altyapısını güçlendirmek ve sağlık hizmetlerini daha da iyileştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e, Batman Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen tören ile Diş Hekimliği Fakültesi için gerekli arazi tapusunu teslim etti.

Batman Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende Canalp, bölgeye yeni ve daha geniş bir alanda Diş Hekimliği Fakültesi kazandırmanın önemine vurgu yaptı, bu alandaki çalışmaları için Rektör Demir’i tebrik etti ve bu adımın, bölgedeki gençlerin eğitim imkânlarını arttırarak sağlık sektörüne nitelikli profesyoneller kazandırmayı hedeflediğini belirtti. İlimizin gelişimi, vatandaşlarımızın daha iyi şartlara kavuşabilmeleri için yapılan çalışmaları her zaman desteklediklerini belirtti.

REKTÖR’DEN VALİ CANALP’E TEŞEKKÜR

Rektör Demir; Vali Canalp’e Üniversiteye sağladığı destek için teşekkür etti. Rektör Demir yaptığı konuşmada; bu anlamlı tapu ile bölgenin sağlık ve eğitim alanındaki potansiyelinin daha da güçleneceğini vurguladı. Diş Hekimliği Fakültesinin daha geniş bir alanda faaliyete geçmesi ile birlikte, bölge sakinlerine daha geniş kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulmasının hedeflendiğini belirtti. “Aynı zamanda yerel ekonomiye de olumlu bir etki yapması beklenen bu girişim şehrimizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.