Donanımlı diş hekimleri yetişecek

Donanımlı diş hekimleri yetişecek

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 15:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Teknik altyapının ve akademisyen ihtiyacının tamamlandığı diş hekimliği fakültesinde yeni dönemde eğitim, öğretim faaliyetleri için hazırlıklar tamamlandı.

Fakültenin akademisyen kadrosuyla bir araya gelen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, merkez kampüs diş hekimliği laboratuvarlarını gezerek, son gelişmeleri yakından takip etti.  Preklinik ve simülasyon laboratuvarlarını ziyaret eden Rektör Demir, “Fakültemiz çağdaş klinik eğitimi için diş ünitleri, radyolojik görüntüleme cihazları, her branşa özgün dental aletler ve malzemeler açısından en üstün teknolojik donanıma sahiptir. Öğrencilerimiz son teknoloji ile donatılmış fakültemizde klinik eğitimlerini alarak, güncel bilgi ve deneyime sahip en son teknolojiyi kullanabilen diş hekimleri olarak ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde görev alabilecekler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.