Karateciler Gençlik Spor’daydı

Karateciler Gençlik Spor’daydı

Spor Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ı Grup ve finallerde farklı kategorilerde temsil eden karateciler, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren’i makamında ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Son olarak Diyarbakır’da düzenlenen Karate turnuvasına 3 hakem, 3 antrenör ve 15 sporcuyla katılım sağlayan Batmanlı karate sporcuları, sayısız başarıya da imza attılar. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İl Temsilcisi Sedat Yılmaz “Diyarbakır Büyükşehir Belediye Karate Turnuvasına Batman’da 21 kişilik kafileyle katılım sağladık. 7 ilden 350 sporcu katılım sağlamıştı. Batman’ı en iyi bir şekilde temsil ettik. Bugünde Gençlik ve Spor Şube Müdürümüz Sayın Burak Eren’i 15 sporcumuz, velilerimiz ile Nursel Yılmaz ve Hüseyin Yılmaz7la birlikte ziyaret edip genel bir bilgi verdik. Türkiye’nin neresinde bir karate faaliyeti varsa ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmek için katılım sağlıyoruz.” diye konuştu. Yapılan ziyaretten dolayı son derece mutluluk duyduklarını belirten Spor Şube Müdürü Burak Eren, her zaman karate branşını önemsediklerini ve desteklerinin aralıksız süreceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.