ÇELİK, “YAPTIĞIMIZ YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

Üç dönemdir Batman’ın GAP Mahallesi muhtarlığını layıkıyla sürdüren Mehmet Çelik, Gazetemizin haber sorumlusu Şehmus Ustabaşını ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 13:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Üç Dön Batman GAP mahallesinde Muhtarlık yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerde 4’cü kez Muhtarlığa adaylığını koyan Mehmet Çelik, Gazetemizin Haber Sorumlusu Şehmus Ustabaşına yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Görev süresince birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çelik; her zaman Muhtarlık yerim sürekli GAP mahalle sakinlerine açık oldu, olmaya devam edecek. Üç dönemdir yaptığım muhtarlık süresince mahallemiz için birçok projeyi hayata geçirdim. Hiçbir zaman sırtımızı sorunlara çevirmedik. Mahallemizin sorunlarını her zaman diyalogla çözmeye çalıştım yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

Bu yıl içinde bazı sokak ve caddeleri asfalt yaptık ayrıca yine kaldırımları yenileyerek daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Yine geçen yıl GAP sakinleri ile modern bir taziye evi yaptık ve buna benzer birçok projeye imza attık atmaya devam edeceğiz,” dedi.

Konuşmaların ardından nazik ziyaretinden dolayı Ustabaşı, Çelik’e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.