Malatya depremi Batman’da da hissedildi

Merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5.6 şiddetindeki deprem Batman'da da hissedildi. Batman'da depremi hisseden çok sayıda vatandaş bulundukları binaları hızla terk etti.

Gündem Yayın: 27 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.02.2023 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerden Malatya'da yeni bir sarsıntı yaşandı... Saat 12.04 sıralarında merkez üssü Yeşilyurt olan depremin derinliği 5.9 olarak ölçüldü. Önceki depremlerde Yeşilyurt ilçesinde ağır hasarlı olan bası binalar yıkıldı.

BATMAN’DA VATANDAŞLAR BİNALARI TERK ETTİ

Merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5.6 şiddetindeki deprem Batman'da da hissedilmesinin ardından vatandaşlarda paniğe yol açtı. Sarsıntıyı hisseden çok sayıda Batmanlı yüksek katlı binaları ter ederek dışarıyı çıktı. bir müddet dışarda bekleyen vatandaşlar daha sonra tekrar binalarına girdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.