İNDİRİM GÜNLERİ ERTELENDİ

İNDİRİM GÜNLERİ ERTELENDİ

Ekonomi Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 16:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ramazan Ayı’nda yapmayı planladıkları ‘Batman İndirim Günleri’ kampanyasının talebin ve zamanın az olmasından dolayı ileri bir tarihe alındığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, “Hedefimiz ve amacımız güçlü yerel esnaf oluşturmak. Yılın farklı aylarında ve günlerinde ‘Batman İndirim Günleri’ adı altında kampanya ve alışveriş festivali düzenlemek istiyoruz. Bu konuyla ilgili esnafımıza mesaj atarak görüşlerini bize bildirmelerini istedik. Bu çağrımızı olumlu karşılayan esnaflarımız olmasına rağmen talebin az olması ve zamanın kısıtlı olmasından dolayı ileri bir tarihe aldık. Bu gibi projeler hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın cebine yarayacak ve faydalı olacaktır. Esnafımızın istek, tavsiye ve önerileri doğrultusunda ileri bir tarihte bu tür kampanyaları beraber organize edeceğiz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnafımızdan isteğimiz indirimli ve makul kar oranları ile satış yapmalarıdır. Bununla beraber tüm sektörlerin dahil olduğu ‘Batman İndirim Günleri’ kampanyaları yapmaktır. Hedefimiz bu tür kampanyalara katkı sunmak ve bununla beraber yerel esnafımızı güçlendirmektir. Esnafımızı güçlendirecek ve rahatlatacak farklı çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.