Damak tadının adresi Ciğerci Miço

Damak tadının adresi Ciğerci Miço

Gündem Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gap ve Gültepe Mahallesi’nde iki şubesiyle güler yüzlü personelleri, deneyimli ustalarıyla Ciğerci Miço, Ciğer ve birbirinden lezzetli kebap çeşitlerinin sunulduğu mekanda kaliteden ödün vermeden hizmet veriyor.

Müşterilerin damak tadına ve gözlerine hitap eden Ciğerci Miço Batman Gültepe Mahallesi Beşikçi Caddesi 3326 sokakta 6 ay önce hizmet sunmaya başladı. Bin 700 metre kare alana sahip olan Ciğerci Miço yazlık ve kışlık, çocuk oyun parkı geniş yelpazesiyle ile hünerli ellerin hazırladığı nefis kebap çeşitleri müşterilerinin ilgi odağı haline geldi. Konuyla ilgili Gazetemize bilgi veren işletme sahibi Mücahit Adıgüzel iki şube de Batman halkına hizmet verdiklerini söyledi.

HEM İSTİHDAM HEM HİMET

Adıgüzel, “6 ay önce hizmete açtığımız ikinci şubemiz bin 700 metrekare alan üzerinde olup  yazlık ve kışlık ayrıca çocukların oyun oynaya bileceği yerle hizmet ediyor. Yemek kültürü oldukça yaygın ve halkımız yemek konusunda zevk sahibi. Bu yiyeceklerden biri de tabi ki ciğerdir. Bu vesileyle biz de halkımıza güzel bir hizmet vermek amacıyla bu yola çıktık. Hem istihdama katkımız olsun, hem de vatandaşlarımız için ciğer başta olmak üzere saç tava, ızgara, pide, lahmacun ve birçok soğuk meze çeşitleri noktasında bir seçenek sunmak istedik. Mekanımıza gelen tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Halkımız gönül rahatlığıyla ailesiyle birlikte gelip lezzetli yiyeceklerimizi tadabilir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.