TANSU TOKGÖZ GÜZELLİK SALONU SİZ BAYANLARIN HİZMETİNDE

Tansu Tokgöz estetik ve Güzellik salonu güvenli, teknolojik donanımı, deneyimli güler yüzlü ekibi ile estetik ve güzellik sektöründe merkezi konumuyla siz değerli Bayanların hizmetinizde.

Sağlık Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 20:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Tansu Tokgöz estetik ve Güzellik salonu adresi Batman Diyarbakır Caddesi Öğretmen evi karşısı Güler Apartmanı kat Birde bulunmakta.

Konuyla ilgili Gazetemize bilgi veren işletme sahibi Tansu Tokgöz,” güzellik salonumuzda Lazer Epilasyon, Hydrafacial cilt bakımı uygulaması, Botoks, dolgu, pedikür, Cilt Bakımı, Kalıcı Makyaj, Profesyonel Makyaj, ürünlerle kaliteden ödün vermeden deneyimli ekiple bayanlara uygulanmaktadır. Ayrıca en son teknoloji Lazer Epilasyon Cihazı ile bayanlarımız istenmeyen tüylerden en kısa sürede kurtularak, pürüzsüz bir cilde kavuşuyorsunuz. Ailenizden biri olmayı amaçlayan Tansu Tokgöz estetik ve Güzellik salonu, son derece güvenli, hijyenik ve modern olan ve aynı zamanda zevkli bir tasarıma sahip olan salonumuz ile değerli bayanların kendilerini evlerinde hissedecekleri sıcak, samimi ve konforlu bir ortam sunmaktayız,” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.