YAZ KUR'AN-I KERİM KURSLARI BİN 230 PERSONELLE BAŞLADI

YAZ KUR'AN-I KERİM KURSLARI BİN 230 PERSONELLE BAŞLADI

Gündem Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 13:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Her yıl olduğu gibi bu yılda Batman Müftülüğü 900 civarında Cami, 150 kuran kursları ile Batman merkez ve ilçelerde toplam bin 230 personelle çocuklara İslam dinini, Allah'ın kitabını, peygamber efendimizin hayatını öğretmek üzere hazırlar.

Gazetemize açıklamada bulunan Batman İl Müftüsü Nihat Kök, Batman'da verilecek kurslar da on binlerce çocuğa Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra manevi değerlerin de öğretileceğini söyledi.

Kök, "Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Batman'da da yaz kuran kurslarımız bugün itibariyle başlamıştır ve 11 Ağustos da sona erecektir. Biz Batman Müftülüğü olarak 900 civarında cami ve 150 kuran kursunda merkez ve ilçelerimiz de dahil olmak üzere 1230 personelimizle çocuklarımıza İslam dinini, Allah'ın kitabını, peygamber efendimizin hayatını öğretmek üzere hazırız" dedi.

Öğrencileri kurslara beklediklerini ifade eden Kök, "Geçen yıl Batman Müftülüğü olarak yaz kuran kursu öğrenci sayımızı 16 binden 24 bine çıkarmıştık. İnşallah bu sene de sayısı 30 bin civarına çıkarmayı hedefliyoruz. Sevgili öğrencilerimizi ve gençlerimizi camilere ve kuran kurslarına bekliyoruz. Annelere ve babalara sesleniyoruz. Gözlerimizin aydınlığı olan evlatlarınızı bize gönderin. Onlara Allah'ın kitabını, hz peygamberin hayatını ve dini bilgileri öğretme konusunda elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.