Amacımız Kürtçe dili, siyasi rant değil

Amacımız Kürtçe dili, siyasi rant değil

Siyaset Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 16:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi Başkan adayı Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, seçim çalışması kapsamında gazetemizin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu’yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ramanlı, Kürtçe dilinin yaygınlaşması için var güçleriyle çalışacaklarını, amaçlarının siyasi rant olmadığını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerde HÜDA PAR’dan Belediye başkanlığı için aday gösterilen Batman Milletvekili Serkan Ramanlı seçim çalışmalarına start verdi.
“KAZANIRSAK HİÇBİR PERSONELİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ”
Gazetemizi ziyarette seçim süresince Batman kent merkezinde her mahalleyi gezip yapacakları çalışmaları hakkında seçmeni bilgilendireceğinin altını çizen Ramanlı, “öncelikle biz belediyeciliği rant kapısı olarak değil hizmet kapısı olarak Allah’ın izniyle kazanırsak yapmayı hedefliyoruz, işini layıkıyla yapan hiçbir personelin ekmeğiyle oynamayız hangi partiden olursa olsun” dedi. 
 ÖNCELİKLİ SOKAK HAYVANLARI, İKİNCİSİ UYUŞTURUCU KONUSU
Konuşmasının devamında Ramanlı, “Yine kazanırsak hayata geçirmek istediğimiz projelerimiz var bunlardan mesela alt yapı, trafik, kentsel dönüşüm, gençlere yönelik çalışmalar çevre kirliliğini önlemek, ve kadınlara yönelik çalışmaların yanı sıra bir çok projelerimiz var. Tabi ki önemli iki projelerimizden biri sokak hayvanlarını toplayıp barınaklarda bir arada tutmak, ikinci projemiz uyuşturucu ile mücadele konusu gençlerimizi zehirleyenlere asla müsaade etmeyeceğiz ne kadar kullanılmayan ve uyuşturucu yuvası olarak kullanılan eski yapı varsa yıkacağız, bunu yaparken güvenlik görevlerimizle koordineli bir şekilde yapmayı hedefliyoruz” dedi.
“HER YERE GİDİP ÇALIŞMALARIMIZI ANLATACAĞIZ”
Konuşmasının devamında 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kaldığını söyleyen Ramanlı, “seçim gününe az bir süre kaldı,  il yönetimim ile birlikte seçim süresince kazanmak için mücadele vereceğiz ve her yere gidip seçmene kendimizi anlatacağız ve yapacağımız çalışmaları anlatacağız, bizim için  partili hiç önemli değil her kesi ziyaret edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.