Faciadan dönüldü!

Faciadan dönüldü!

Gündem Yayın: 20 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.02.2023 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ın Çarşı Mahallesi’nde bir işyerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dumanı kilometrelerce öteden görülebilirken, sünger ve yün satan işyeri kullanılamaz hale geldi. Meddi hasarın yaşandığı işyerinde yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Batman’ın Çarşı Mahallesi İkinci Cadde olarak bilinen bir işyerinde henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı yangın çıktı. Sünger malzemesi satan işyerinde yangın kısa sürede tüm işyerini sardı. Yangının fark edilmesi üzerine işyeri sahibi ve çevredeki vatandaşlar 112’yi arayarak yangın ihbarında bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangına farklı noktalardan müdahale etti. Yangın diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alınırken Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevrede güvenlik kordonu oluşturdu.  Polis ekipleri vatandaş ve esnafın zarar görmemesi için büyük çaba sarf etti.

BAŞKAN YARDIMCISI ÖZKAN BİZZAT TAKİP ETTİ

Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve bazı birim müdürleri ile yangının çıktığı yere giderek yangın söndürme çalışmalarını bizzat takip etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, yangının çıktığı işyeri kullanılamaz hale geldi, yangın söndürme çalışmalarında ise çevrede bazı dükkânlar da dumandan etkilendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.