ARAPOĞLULLARI TARIM HEKTAŞ GÜBRE BAYİ HİZMETE GİRDİ

Arapoğlulları tarım hektaş gübre bayi iş yeri, yeni Siirt çevre yolu Bayındır mahallesi TPAO bulvarı üzerinde hizmete açıldı. Hizmete açılan iş yerinde tüm gübre çeşitleri bulunmakta.

Ekonomi Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 21:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Üretimin her geçen yıl artmasıyla üreticilerin gereksinimlerinin de arttığını vurgulayan İş yeri sahibi Hamdullah Aba, “Arapoğlulları tarım hektaş gübre bayi iş yerimizi yeni hizmete açtık. Biz de üreticilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, için kaliteden ödün vermeden, fıstık gübresi, Buğday Gübresi, pamuk Gübresi, mısır Gübresi, sera gübresi ve tüm gübre çeşitleri ile birlikte birçok ürünleri üreticilerimize sunmak için yeni işyerimizde hizmete başladık. Amacımız kaliteli birçok gübre ve diğer tarımsal ihtiyaçları üreticimize uygun şekilde sunmak,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.