Judo Federasyonundan Özperk’e ziyaret

Judo Federasyonundan Özperk’e ziyaret

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da yapılacak olan Judo Grup müsabakaları için, Federasyon heyeti Batman gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e yapılan ziyarette Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Levent Topuz, Eğitim Kurul Üyesi Osman Göktürk, MHK Üyesi Fatih Tektaş ve Okul Sporları Şube Müdürü ve İl Temsilcisi Ömer Polat ile Spor Şube Müdürü Burak Eren hazır bulundu. Batman’ın Judo branşına büyük önem ve destek verdiğini belirten federasyon yetkilileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e özverili çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Batman olarak bütün branşları önemsediklerini ve her branşın kendine göre güzelliklerinin olduğunu belirten İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 12 ilden 150 sporcuyu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.