ULUMED’DEN REKOR, 5 AYDA 15 ÜLKEDE TEŞKİLATLANDI

ULUMED’DEN REKOR, 5 AYDA 15 ÜLKEDE TEŞKİLATLANDI

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Mayıs ayında Adıyaman’da kurulan Uluslararası Uyuşturucuy İle Mücadele ve Eğitim Derneği (ULUMED), 5 ayda ülkemizde 65 il, 120 ilçede ve 15 ülkede teşkilatlanarak kendi çapında bir rekora imza attı.

Zeynal Küçükkaya başkanlığında Mayıs ayında Adıyaman’da kurulan Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği (ULUMED)’in 5 ay gibi kısa bir sürede Türkiye genelinde 65 il, 120 ilçede ve Almanya, İngiltere, Jabonya, Türkmenistan, Irak, Suriye, İran, Suudi Arabistan, Mokedonya, Azerbaycan, Gürcistan, Fas, Ukrayna, Kanada ve Çin’de teşkilatlanarak en kısa sürede en çok teşkilatlanma yapan sivil toplum örgütü olarak kendi çapında bir rekor kırdığı açıklandı.

Başta Türk Devletleri olmak üzere, yurt içinden ve dışındaki gönüllülerle çok kısa sürede teşkilatlanma başarısı sağlamanın onurunu yaşadığı belirten ULUMED Genel Başkanı Zeynal Küçükkaya; “Adıyaman'da kurduğumuz ve yakın zamanda gerek ülkemizin gerekse de dünyanın dört bir yanında teşkilatlanan derneğimiz başta uyuşturucu illeti olmak üzere tüm zararlı alışkanlık ve eylemlerle mücadele edecek ve bu zararlılara karşı korunmak üzere eğitimlere devam edecektir” dedi.

Derneği amacı hakkında bir açıklama yapan Genel Başkan Zeynal Küçükkaya, şöyle devam etti; “Derneğimizin öncelikli amacı elbette uyuşturucu illetiyle mücadele etmektir. Bunun yanı sıra derneğimiz, çocuk istismarı, kadına şiddet ve bunlar gibi toplumdaki dezavantajlı insanlara karşı yapılan her türlü ihlallerle de mücadele edecektir. Alkol ve ve tütün ürünleri gibi zararlı ürünlerden gençlerimizi ve toplumumuzu korumak, bilinçlendirmek, eğitmek ve bu olumsuzlukları yapanlarla mücadele etmenin yanı sıra konuyla ilgili farkındalık çalışmaları yapacağız” dedi.

Zeynal Küçükkaya başkanlığındaki ULUMED’in diğer kurucuları ise Mehmet Emin Danış, Musa Yıldırım, Mehmet Hamurcu, Kevser Asu Karakaş, Yalçın Bilen ve Muhammed Saffan Karakurt.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.