‘Belimizi büktünüz’

‘Belimizi büktünüz’

Siyaset Yayın: 09 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.07.2023 12:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız, AK P hükümetinin israfın ve savurganlığın önünü almadığı için gece yarısı çıkardığı kararnamelerle zam ve vergi furyası ile adeta milletin belini büktüğünü söyledi.

Yıldız, “İsrafın, savurganlığın had safhaya ulaştığı ülkemizde saray ve yandaşlarının yaptığı kontrol edilemez harcamaların faturası zam ve vergi olarak vatandaştan çıkmakta. ÖTV ye pasaport harçlarının yurt dışından getirilen cep telefonlarından alınan vergilerin kat kat artırılması yanlış ekonomik politikaların sonucudur. Siz üretim yapmasanız üretim yapan fabrika ve tesisleri birilerine peşkeş çekersiniz. Tabiki gelir bulamazsınız, çalışanlara ve emeklilere yaptığınız ücret zammı şimdiden pula dönmüştür.  Yurt dışından ısmarlama Bakan ve Merkez Bankası Başkanı getirmekle bu işler çözülmez. Yeter belimizi büktünüz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.