ERKAN KAĞBA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Pınarbaşı Mahallesinden Muhtar adayı olan Ekan Kağba, Gazetemizin Haber sorumlusu Şehmus Ustabaşı’nı ziyaret ederek Pınarbaşı Mahallesi’nin vizyon bir mahalle olması için var gücü ile çalışacağını söyledi.

Yaşam Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 17:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Pınarbaşı Mahallesi muhtar adayı olan Vizyon er kimliği ve projeleri ile gündem olan Erkan Kağba, özellikle Mahallesi’nde ikamet eden tüm sakinlerin ekonomik katkı sağlayacağı projeleri hayata geçirmek için tüm donanım ve doneleri ile zemini oluşturup muhtarlık vazifesini döndükten sonra bütün projelerini hayata geçirmek için kurumlar arası iletişim İle tüm sorunlara çözüm oluşturmak İçin 7-24 hizmete hazır ulaşılabilir bir Muhtar olacağını söyledi. Kağba,Yerinde sorun yerinde çözüm metoduyla muhtarlık ofisinin tam bir çözüm ofisine dönüştürerek maalesef sakinlerinin Ferdi ihtiyaçlarına katkı sağlayacak ekonomik sosyolojik ve aile yapısına uygun çalışmalar seğrileceğini söyleyerek, Gazetemize şu açıklamada bulundu.

Kağba,” okul döneminde tüm öğrencilerimize her ay 25.000 adet fotokopi imkanı ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Öğrencilerimize 50 adet santranç takımı hediye edecektir.

Her ay okul dışarıda etkinlikleri dönecektir.

 

Her yıl ihtiyaç sahibi ailelere ramazan ve kurban bayramlarında gıda yardım kolisi verilecektir.

 

Camilerimizin her ay temizlik ürünleri ihtiyacı karşılanacaktır.

 

Baştacı kadınlarımıza evden ek iş imkânı sağlayacağız E ticaret siteleri üzerinden satış yapabilmeleri için ücretsiz eğitim kurulum ve satış danışmanlığı desteği sağlayacağız.

 

Engelsiz bir yaşam için erişilebilir ve engelli dostu bir mahalle olacağız.

 

Sıfır atık ve çevre dostu bir mahallemiz olması için tüm attıklarımıza ayrı ayrı çöp kutuları temin edeceğiz.

 

Yetersiz Aydın adnan alanların ve sokakların yenilenmesi ile ilgili bütün Girişimleri sağlayıp yeni aydınlatmalara kavuşturacağız .

 

Her ay mahallemizin değerli sakinleri ile toplantılar düzenleyip mahallemizde oluşan sorun ve problemlerle ilgili çözüm oluşturmak için fikir alışverişinde bulunacağız.

 

Çocuklarımız ve ailelerimiz için eğlenebileceği ekleri rahat nefes alabilecekleri soluklanabilecekleri nezih temiz estetik parklar yapmak için kolları sıvayacağız,” dedi.

 

 

Pınarbaşı Mahallesi muhtar adayı Erkan Kağba www.erkankagba.com.tr Detaylı bilgi ve daha fazlası için web sayfasını takip edebilirsiniz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.