169 dükkân kapasiteli Kooperatifinin temeli atıldı

169 dükkân kapasiteli Kooperatifinin temeli atıldı

Gündem Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Batman'da, 220,775 metrekarelik alanda 169 dükkan kapasiteli S.S. Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin temel atma töreni  Batman Valisi Ekrem Canalp'in katılımıyla gerçekleşti.
Batman Tekinler Lidaş Deposu Arkası Baharzık Köyü yanında yapımına başlanan Gıda Toptancılar Ticaret Merkezinin temel atma törenine, Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Beşiri kaymakamı Muhammed Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, S.S. Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Süleyman Emek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Gıda toplantıları sitesinin sadece Batman'a hitap etmeyeceğini belirten vali Canalp "Düne kadar meyve-sebze halimiz lojistik olarak Batman için tek örnekti ama bugün temelini atacağımız gıda toptancılar sitesi aynen bir lojistik kentin gene alt unsurlarından bir tanesi daha olmak üzere, toplamda 2’ye yükseldi. Buradaki gıda toplantıları sitesi sadece Batman'a hitap etmeyecek, bundan emin olabilirsiniz. Aynen hal örneğinde olduğu gibi önümüzdeki yıllar içerisinde serpildikçe, büyüdükçe, geliştikçe bütün bölgenin gıda lojistiğinin merkez üstü haline gelecek. Bakın bu iki örnek aslında lojistik kent mantığının sadece küçük örnekleridir. Siz bunu büyük ölçekte bir lojistik kent ölçeğinde ve o çerçeve içerisinde, büyük çerçeve içerisinde düşündüğünüz zaman, Batman'ı bölgesel merkezi haline getirmenin de adımını atmış olacağız. Hayallerimiz büyük olacak. Attığımız adımlar büyük olacak. Temelini atmış olduğumuz bu tesis Batmanımızın geleceğini inşa etmek için çok kıymetli, çok değerli tesis” dedi.
“ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK”
Kooperatif Başkanı Süleyman Emek ise konuşmasında, “Batman halkına daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermek adına Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi olarak ilimize yakışır bir Gıda Ticaret Merkezi inşa ediyoruz. Bizler, bu ticaret merkezinin bölgesel olarak il ve çevre illerimizin kalkınması yolunda önemli bir adım olacağına inanıyoruz. Bu sebeple bugün gerçekleştireceğimiz bu temel atma törenini, üretim ve gıda sektörümüz açısından son derece önemli bir adım olarak görüyoruz" ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.