MUCİZE KURTULUŞ!

MUCİZE KURTULUŞ!

Asayiş Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 16:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Memur sen TOKİ konutlarında bir binanın 4 'cü katından toprak zemine düşen ve ayak kısmında kırıklar oluşan 1 yaşındaki bebek kaldırıldığı hastanede4 tedavi altına alındı.

Üzücü olay Batman Merkez Tilmerç Mahallesi Memur Sen TOKİ konutlarında meydana geldi. Bir yaşında B.N O isimli kız çocuğu 4 katlı binanın penceresinden bir anda dengesini kaybedip toprak zemine düştü. Binanın 4’cü katındaki düştüğünü gören ailesi durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, B.N.O isimli kız bebeğine olay yerinde yapılan ilk müdahale ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Talihsiz bebek Acil serviste yapılan müdahalenin ardından tedavi altına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.