Petrolspor ikinci yarıya hazır

Petrolspor ikinci yarıya hazır

Spor Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 14:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

2023-24 Sezonu hazırlıklarını Antalya'da kamp yaptığı ikinci etap kampı ile sürdüren TPAO Batman Petrolspor, günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Mesut Toros gözetiminde futbolcularla yapılan antrenman, ısınma ile başladı. Salonda yapılan ısınma ve koordinasyon hareketlerin ardından antrenman dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı. Petrolspor, bugün saat 15.30'da ikinci hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

WEB SİTESİ YENİLENDİ

TPAO Batman Petrolspor için resmi Web Sitesi yeni uzantısı ile güncellendi. Site tüm mobil cihazlarda ve masa üstü bilgisayarda rahatlıkla kullanabilmektedir. Ayrıca sitede “online store” satışlarına da uyumlu olduğu açıklandı. www.petrolspor.com  şeklinde yayında.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.