Milletvekili Adayı Ramanlı: Batman'a Tıp Fakültesi kazandırmalıyız

Milletvekili Adayı Ramanlı: Batman'a Tıp Fakültesi kazandırmalıyız

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 15:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı, yerel ve ulusal basınla iftar programında bir araya geldi.

Ramanlı, kentin birçok sorunun olduğunu ve bu sorunları meclise gittiklerinde çözmek için güçlü bir irade sergileyeceklerini söyledi.  Her şeyden önce Batman'ın sahiplenmeye, sahiplenilmeye ve bir lobiye ihtiyaç duyulduğunu belirten Ramanlı, bunun için de gerekli altyapı çalışmalarına başlayacaklarının altını çizdi.

"BATMAN'A BİR TIP FAKÜLTESİ KAZANDIRMAMIZ GEREKİYOR"

Ramanlı, "Batman'da bir Tıp Fakültesine ihtiyaç var mı? Evet var. Bunu yapmak gerekiyor mu? Evet gerekiyor. İnşallah seçildikten sonra birinci başlıklarımızdan biri bu olacak. Batman'a bir Tıp Fakültesi kazandırmamız gerekiyor. İkincisi, gençlerimizin artık ilkokul çağına kadar karşılaşmak zorunda kaldığı bir uyuşturucu belası var. Bununla etkin bir şekilde mücadele edilmesinin takipçisi olmalıyız ve biz takipçisi olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.