ŞAHİN,”BİZİM İŞİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ”

ŞAHİN,”BİZİM İŞİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ”

Sağlık Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 21:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti'den aday gösterilen mevcut Başkan Veysi Şahin’e Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİD-DER) Başkanı Berati Mehmetoğlu, ve yönetimi kurulu üyeleri tarafından Ak parti seçim lokalinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sonrası Gazetemize yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Ak parti Belediye başkanı ve aynı zamanda adayı Şahin, amaçlarının ilçeye güzel hizmetler kazandırmak olduğunu söyledi.

“SAYISIZ PROJELERE İMZA ATTIK”

Şahin, ”İlçemize birçok projeler kazandırdık bunlardan bazıları özellikle ilçenin Altyapı ve Üstyapı çalışmalarını yaptık, Kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenilme çalışmaları yaptık. Daha önceden askeri gazino olarak faaliyet gösteren binayı yıkıp yerine park ve yeşil alan kazandırdık. Bu ve buna benzer sayısız projelere imza attık, atmaya devam ediyoruz,” dedi.

“İLÇEMİZE YAKIŞIR HİZMETLER KAZANDIRMAK”

Konuşmasının devamında Şahin,31 Mart’ta yerel seçim var Allah’ın izniyle seçmen tekrar evet derse kalan hizmet ve projelerimize devam edeceğiz. Bunların içinde üretim, istihdam, değişim, gelişim ve dönüşüm odaklı çalışmalar var. Allah’ın izniyle yeni projelerle ilçemize yakışır hizmetler kazandırmak için aynı azim ve aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz çünkü bizim işimiz gönül belediyeciliği, dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.