Trafik ekiplerinden motosikletlere sıkı denetim

Trafik ekiplerinden motosikletlere sıkı denetim

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.07.2023 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman kent merkezinde trafik güvenliğini tehlikeye atan kask, eksik evrağı bulunan, abartılı eksoz koyan ve tescilsiz, muayenesiz, yönetmeliğe uygun olmayanlara Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından motosiklet ve elektrikli bisikletlere yönelik sıkı denetim gerçekleştirildi.

Batman kent merkezinde kamu ve trafik güvenliğini tehlikeye sokan motosikletler ve şarjlı bisikletlerin tespiti ve hırsızlık olaylarının gerçekleşmeden önüne geçilmesi amacıyla kentin farklı bölgelerinde denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde Özellikle Motosiklet kullanırken Ehliyeti olmayanlara 8 bin 190 lira kasksız Motosiklet kullanana 496 lira, Tescilsiz, motosiklet kullanana 6 bin 890 lira, abartılı eksoz kullanana 4 bin 64 lira ve yaya kaldırımlarında motosiklet kullanan sürücülere ise 951 lira cezai işlem yapıldı. Yapılan Uygulamada trafik ekiplerince durdurulan motosiklet sürücüleri kask, koruyucu ekipman kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunarak denetimlerin sık sık yapılacağının altını çizdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.