MEKLİ TOKİDE’YANGIN KORKUTTU

MEKLİ TOKİDE’YANGIN KORKUTTU

Asayiş Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 10:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman merkeze bağlı Emekli TOKİ konutlarında 8 katlı apartmanın 5.katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, iki vatandaş ise dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın Batman merkeze bağlı Emekli TOKİ konutlarında meydana geldi.8 katlı bir binanın 5. Katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hızla büyüyen yangın evin her tarafını sardı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda Polis, itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri hazır bulundu. Polis geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise binanın içine girerek önce binada mahsur kalıp dumandan etkilenen iki vatandaş’ı kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etti. ardından yangına müdahale etti. Çıkan yangın sonrası evde maddi hasar meydana geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.