İzinsiz Scooter kullanımına suç duyurusu

İzinsiz Scooter kullanımına suç duyurusu

Gündem Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, izinsiz bir şekilde faaliyette bulunarak trafik ve yaya güvenliğini tehlikeye sokan scooter şirketleri ve kullanıcıları hakkında Batman Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

27 Eylül 2023 tarihi itibari ile Batman il sınırları içerisinde hiçbir firmaya izin verilmediğinin altını çizen yetkililer faaliyette bulunma izni olmaksızın scooter kullanan veya pazarlayan tüm şahıslara ve firmalara idari işlem uygulanacağını ve adli makamlara da suç duyurusunda bulunulacağını paylaştı.

15 SCOOTER TOPLATILDI

Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin herhangi bir izni ve onayı olmadan yaya geçişlerini engelleyecek şekilde kaldırımlarda ve parklarda bulunan ağaç, aydınlatma direkleri ile trafik uyarı levhalarına bağlanan ve kaldırım işgaline sebep olan 15 scooter da Zabıta Müdürlüğü tarafından toplatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.