İluh’a başarılı müdürler atandı

İluh’a başarılı müdürler atandı

Sağlık Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 15:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sağlık alanında birçok başarıları olan üç idareci Batman İluh Devlet Hastanesine atandı. Bu atamlar sağlık camiası ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Batman İluh Devlet Hastanesine atanan Başhekim Zafer Özay’dan sonra hastaneye başarılı müdürler atandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman İluh Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri müdürlüğüne Gülseren Kapuci, İdari ve Mali İşler müdürlüğüne Ferhat Soyoral, İdari Mali İşler müdür yardımcılığına ise Sezai Yağmur atandı. Gazetemizin İmtiyaz Sahini Bulut Kutlu ve Olay Gazetesi Haber Müdürü göreve yeni başlayan müderleri ziyaret etti.

SAĞLIK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE KAPUCİ

 

Sağlık Hizmetleri müdürlüğüne 28 yıldır sağlık alanında görev yapan Gülseren Kapuci atandı. Daha önce idari ve mali işler müdür yardımcılığı yapan Kapuci çalıştığı süre zarfında idarecilik görevini üstlendi. Başarılı müdür Kapuci şimdi de Batman İluh Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri müdürü oldu.

SOYORAL İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ OLDU

 

30 yıldır sağlık sektöründe görev yapan Ferhat Soyoral ise İluh Devlet Hastanesine İdari ve Mali İşler müdürü olarak göreve başladı. 5 yıl Balıkesir de görev yapan Soyoral kamu müdürlüğü yaptı. Batman Ağız diş hastanesinde de müdürlük yapan Soyoral yapılan atama kararı ile İluh Devlet Hastanesine İdari ve Mali İşler müdürü olarak göreve başladı.

İDARİ MALİ İŞLER MÜDÜR YARDIMCILIĞINA SEZAİ YAĞMUR

Daha önceden Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kriz sorumlusu olarak görev yapan, Sezai Yağmur ayrıca dört yılda satın alma biriminde görev almıştı. Yeni kararla İdari Mali İşler müdür yardımcılığı olarak görev almaya başladı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.