TPAO'NUN ŞAMPİYONU GÜVENLİK OLDU

TPAO'NUN ŞAMPİYONU GÜVENLİK OLDU

Spor Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

TPAO'NUN ŞAMPİYONU GÜVENLİK OLDU

Türkiye Petrolleri Batman Bölge müdürlüğü tarafından organize edilen üniteler arası futbol turnuvası final karşılaşmasında ikinci baharsporu 4-3 yenen, Güvenlik müdürlüğü TPAO üniteler arası futbol şampiyonu oldu

 

 İbrahim Halil kay spor tesislerinde oynan final karşılaşmasına Tpao çalışanları, Site sakinleri başta olmak üzere Batman'lı sporseverler büyük bir ilgi gösterdi.

FINAL NEFES KESTİ

 Akşam saat 20:30'da TPAO İbrahim Halil Kay spor kompleksi hali sahasında oynanan final karşılaşması nefes kesti. İki takımın kıran kırana mücadelesinde gülen taraf son dakika golü ile Güvenlik müdürlüğü oldu. Müsabakanın penaltı atışlarına geçeceği tahmin edilirken, maçın son dakikasında sahneye İbrahim Behiç çıktı attığı şık gol ile yıllar sonra şampiyonluğu Güvenlik müdürlüğüne kazandırdı. Yıllar sonra kupa ile tanışan güvenlik müdürlüğünün sevinci görülmeye değerdi. Güvenlik müdürlüğünün teknik menajeri Turgut Türkozün sevinç gözyaşları taraftarları oldukça duygulandırdı. Şampiyonluk kupasını TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir'in elinden alan güvenlik müdürlüğünde sevinç hâkim olurken, şampiyonluğu son dakika golüyle kaybeden turnuvanın ikincisi olan ikinci bahar sporda üzüntü hakimdi.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Turnuva sonunda, En Centilmen takımı olan PCP spora, ödülünü TPİC Batman Bölge Sorumlusu Ergin Yavaş, Gol kralı Aydın Demirboga'ya ödülünü Üretim Baş Mühendisi Yusuf Selimoğlu, Turnuvanın 3.olan TPİC spora ödülünü, İnsan Kaynakları Müdürü Nurullah Uçar, Turnuva 2.olan İkinci Bahar spora ödülünü Mali işler ve finansman müdürü Fereç Kılıçer verirken, şampiyonluk kupasını ise Güvenlik müdürlüğüne TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir verdi.

 

DEMİR" GÜZEL BİR TURNUVA OLDU"

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum dedi.

Demir tören sonunda yaptığı açıklamada "Turnuvanın esas amacının işçilerin yoğun çalışma temposunu biraz hafifletmek için sosyal aktivitelere önem verdiklerini, mesai saati dışında böyle güzel sosyal projeler ile personelin moral ve motivasyon yükseltmek amacındayız. Profesyonel ligleri anımsatan turnuvaya katılım sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bize böyle atmosferi düzenleyip emek veren personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

AVRUPA İKİNCİSİ ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI.

 

Arnavutluk'un Tiran şehrinde yapılan Avrupa U-17 Güreş şampiyonasın da Avrupa ikincisi olan Petrolspor'lu güreşçi Eyüp Çetin ayağının tozuyla geldiği Batman da TPAO İbrahim Halil kay tesislerinde çiçekler ile karşılandı.TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir,  Eyüp Çetin'i tebrik ederek milli sporcunun altın ile ödüllendireceğini söyledi. Spor severler tarafından büyük alkış alan milli sporcu bu başarıyı başta TPAO camiası olmak üzere tüm Batman'a armağan ediyorum dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.