Enerji Zirvesi 2023 Başladı

Enerji Zirvesi 2023 Başladı

Gündem Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 14:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Azerbaycan Devlet Neft ve Sanayi Üniversitesi, Ahmed Yesevi Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi iş birliğiyle, TPAO, TÜPRAŞ, DEDAŞ, Turuncuşarj ve Orunlar Enerji sponsorluğunda gerçekleştirilen zirve Üniversite ev sahipliğinde Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda başladı.

İki gün süren olan programa Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, onur konukları Azerbaycan Devlet Neft ve Sanayi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vazeh Asgarov, Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Janar Temirbekova, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlhami Çolak ve enerji alanında uzman kişiler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.