ŞAH-MAR ‘DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Zincirler marketi ŞAH-MAR Marketler Grubu, 10. Şubesini Siirt Çevre Yolu'nda görkemli törenle açtı. Bazı ürünlerde açılışa özel dev indirim uygulandı. İndirimden faydalanmak isteyen binlerce vatandaş açılışa yoğun ilgi göstererek uzun kuyruklar oluştu

Gündem Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 20:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Zincirler marketi ŞAH-MAR Marketler Grubu, 10. Şubesini Siirt Çevre Yolu'nda görkemli törenle açtı. Açılışa kamu kurum müdürleri, iş insanları ve çok sayıda seçkin bir davetli topluluğu tarafından hizmete açıldı.

Açılış sonrası bilgi veren ŞAH-MAR Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşkıran, "Global ölçekte yeni bir iş yaratma yetisine, dijital tabanlı ve inovatif ekonomik modele sahip bir kurum olma gururunu yaşıyoruz. Halkımıza daha konforlu daha güvenilir bir alışveriş sağlamak adına "Her Mahalleye Bir ŞAH-MAR"  sözünü ilke edindik. Bu ilke doğrultusunda 10. şubemizi açtık. İşin özü, nitelikli üretimi artırmak, konforlu ve güvenilir alışverişi sağlamak ve şirketimizin global vizyonunu yükseltmek için fevkalade bir emek harcıyoruz.  Merkez mağazamızın açılışına gelip bizi mutlu kılan iştirakçilerimize, kurum-kuruluş yöneticilerine, yerel basınımıza ve dostlarımıza ŞAH-MAR Yönetimi olarak çok teşekkür ederiz,” dedi.

 

 

BİNLERCE VATANDAŞ MARKETE AKIN ETTİ

Zincirler marketi ŞAH-MAR Marketler Grubu, hizmete açmış olduğu 10. Şubesi nedeniyle birçok ürünlerde açılışa özel dev indirim uyguladı ve İndirimden faydalanmak isteyen binlerce vatandaş açılışa yoğun ilgi göstererek alış veriş yapmak için uzun kuyruklar oluştu. Zaman zaman aşırı yoğunluk nedeniyle izdiham yaşandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.