Deprem Koordinasyon toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yapılan çalışmaların görüşüldüğü "Deprem Koordinasyon Toplantısı" Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz'ün başkanlığında gerçekleşti.

Gündem Yayın: 22 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2023 16:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Müdürlük toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Eğitim Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı. Gerçekleşen "Deprem Koordinasyon Toplantısı"da İl Müdürlük tarafından deprem anından itibaren yapılan çalışmalar değerlendirildi.

‘DAYANIŞMA RUHU İLE AŞACAĞIZ’

Toplantı yapılan çalışmaların planlanmasıyla ve eğitimine ilimizde devam edecek çocuklarımızın için yapılacak uygulamaların görüşülmesiyle devam etti. Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, asrımızın en büyük depremlerinden olan bu felaketin açtığı yaraları milletçe hep birlikte ve kenetlenerek saracağımızı ve bugünleri milli birlik ve dayanışma ruhu ile aşacağımızı ifade etti. Ersöz, depremden etkilenen vatandaşların ve çocuklarımızın yaralarını sarmak için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çabalan eğitim camiasına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.