Ceylan, yurtta kalan öğrencilerle iftarını açtı

Ceylan, yurtta kalan öğrencilerle iftarını açtı

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, yurtta kalan öğrencilerle iftarını açtı.

Başkan adayı Ceylan, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile Seyyit Bilal öğrenci yurdunda kalan erkek öğrencilerle iftarlarını açtı. İftardan önce  öğrencilerle sohbet edip yemek sırasına giren Ceylan, tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Öğrencilere  projelerini anlatan Ceylan, seçildiği taktirde Belediye olarak öğrencile burs vereceklerini söyledi.

‘1300 LİRA BURS, ÜCRETSİZ YEMEK VE ULAŞIM DESTEĞİ VERECEĞİZ’

Ceylan, "Üniversitede okuyan gençlerimizin okumalarına destek olmak için, İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize öğretim sezonu sonuna kadar 1.300 TL aylık burs vereceğiz. Belediyemizin askıda yemek projesiyle öğrencilerimize öğle yemeğini veriyordu, şimdi yurtlarda kalan öğrencilerimize bir güzellik yapacağız akşam yemek ücretini de Gençlik ve spor müdürlüğüyle görüşüp biz üstleneceğiz" dedi. Ayrıca öğrencilere özel ulaşım kartı vereceklerini de ifade eden Ceylan, "Ücretsiz ulaşım hizmeti sunacağız. Bu sosyal desteklerin tümünü yapmalıyız. Ama asıl hedefimiz; çalışan, üreten güçlü bir Batman, hiçbir sosyal desteğe ihtiyaç duymadan yaşayabilen bir toplum haline gelebilmek."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.