EN ÇOK PİL TOPLAYAN OKUL

EN ÇOK PİL TOPLAYAN OKUL

Gündem Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 14:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Yarınlara yaşanılabilir bir çevre bırakmak adına kampanya çalışmalarına devam eden Batman Vali zeki Şanal İlkokulu öğrencileri çevre ve doğa için atık pil toplamaya tüm hızıyla devam ederken okulda birinci gelen öğrenciler ise pasta ile ödüllendiriliyor.

Batman il genelinde atık pil toplama kampanyasında üst üste birinci olan Batman Vali zeki Şanal İlkokulu öğrencileri bu yılda batman, ın temiz bir çevreye dönüşmesi ve doğa için atık pil toplamaya tüm hızıyla devam ediyor. Okul idaresinin her ay en fazla atık pil toplayan sınıfı pasta ile ödüllendirerek çocuklardaki çevre duyarlılığını pekiştirmiş oluyor. Çocukların güzel bir dileği var. Umarım çevre duyarlılığı her kesime örnek oldur diyorlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.