Kaçak et kesimi denetimi devam ediyor

Kaçak et kesimi denetimi devam ediyor

Gündem Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 15:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü ve Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince oluşturan komisyon tarafından Kaçak Et Kesimi ile Mücadele denetimlerine 2024 yılında da aralıksız devam ediliyor.

İlimizde faaliyet gösteren kasap, yemek fabrikaları, et satışı reyonu olan marketler ve lokantalar ile Kesimhane ve Hayvan Pazarı olmak üzere Ocak ayı içerisinde 111 denetim yapıldı.

111 DENETİM YAPILDI

Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar Başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde yapılan değerlendirme toplantısında; Kaçak Etle Mücadele Komisyonu tarafından 2024 yılında da yapılacak denetimlerle vatandaşın sağlığı ile oynayanlarla mücadele etmeye devam edileceği, yapılan denetimlerde uygunsuzluk tespit edilmesi durumunda adli ve idari cezai müeyyidelerin uygulanması kararlaştırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.