Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek

Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek

Gündem Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 14:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'den Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a destek.

Memleketi Batman'da DEVA Partisinin seçim çalışmalarına katılan milletvekili Ekmen, DEVA Partisi Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a başarılar diledi ve imkan ölçüsünde çalışmalara katılacağını söyledi. Milletvekili Ekmen, “Adayımız Erdi Işık sokak sokak Batman’ı dinleyip eksiklikler tespit ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğinden kuşkumuz yok. Işık’ın bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet edeceğinden eminiz. Bizim adaylarımız, halk için çalışan üreten ve şehirlerini sahiplenen kişilerdir. Erdi kardeşimiz de bunlardan biridir. Onun memleketim Batman’a iyi hizmet edeceğine inancım tamdır. Erdi, 7’den 70’e bütün Batmanlı hemşerilerime hizmetin en iyisini götürecek bir anlayışla hizmet edecektir" dedi.

“GENÇ GELİŞİM MERKEZLERİ KURACAĞIZ”

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Erdi Işık ise, Batman'ın hak ettiği hizmeti DEVA’da göreceğini söyledi. "Afetlere karşı dirençli şehir kapsamında kurumsal paydaşlarımızın işbirliğinde başta deprem olmak üzere doğal afet koordinasyon masası oluşturacağız" diyen Işık, şu ifadeleri kullandı: "Yöresel kültürü, gastronomiyi ve doğayı tanıtan tematik festival ve etkinlikler düzenleyerek Batmanımızı hem dünyada hem de Türkiye’nin dört bir yanında tanıtacağız. Genç Gelişim Merkezleri kuracağız. Mahalle bazında içinde çalışma odaları, güvenli internet, kitap kafe, kültür-sanat faaliyetleri, kişisel gelişim alanlarının bulunduğu merkezler kuracağız. Genç Kart Projesini hayata geçirip gençlerimizin kültür, sanat, eğitim ve spora ulaşımını kolaylaştıracağız. OSB’lere gerekli fiziki ve dijital altyapı desteği sunarak, yatırım teşvik sistemini geliştireceğiz. Çiftçi Gelişim Merkezi açarak üretim için danışmalık ve teknik destek sağlayacağız. Üniversite okuyan dar gelirli genç kardeşlerimize burs imkanı sağlayacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.