Ak Parti’nin adayı Ceylan

Ak Parti’nin adayı Ceylan

Siyaset Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 15:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’ın belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti’nin Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan oldu.
SÜRPRİZ İSİM…
AK Parti’de Batman’ın da aralarında bulunduğu tüm illerin Belediye Başkan adayları açıklandı. AK Parti'nin Ankara'da düzenlediği aday tanıtım toplantısı ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. 29 Mart 1989’da Siirt Bağımsız Milletvekili İdris Arıkan, ANAP’lı Zeki Çeliker ile Meclis kulisinde çıkan arbede de, kavgayı ayırmaya çalışırken hayatını kaybeden Siirt’in DYP milletvekili Abdülrezzak Ceylan’ın oğlu olan Adil Sebati Ceylan, AK Parti Batman Belediyesi Başkan adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Kadın Kolları Başkanı Sevval Aksoy ve Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan sahneye çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.