Real Konak Otel Genel Müdürü Sinan Sarı “BATMAN’I HER PLATFORMDA TANITACAĞIZ”

Real Konak Otel Genel Müdürü Sinan Sarı “BATMAN’I HER PLATFORMDA TANITACAĞIZ”

Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 17:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Batman Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu’yu ziyaret eden Real Konak Otel Genel Müdürü Sinan Sarı, kamuoyunu en iyi şekilde bilgilendirmek için haber peşinde koşan tüm basın camiasının yeni yılını kutlayıp mutlu yıllar dileğini paylaştı.

Yeni yılın tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Sarı; “Bilindiği gibi sizler de emniyetimiz, jandarmamız canla başla asayişi sağlamak için çaba gösterdiği gibi siz kıymetli basın mensupları da bizim haber almamız için elinizden gelen bütün çabayı gösteriyorsunuz. Biz olay ve haberleri sizin aracılığınızla duyup takip ediyoruz. İnşallah yeni yılda da güzel çalışmaların olmasını temenni ederim” dedi.

2023’ü otel olarak başarılı bir ödülle kapattıklarını kaydeden Sarı; “Yılın en iyi tercih edilen otel markası ödülünü aldık. İnşallah 2024’te de aynı özveriyle çalışacağız. Personelimizin aynı özverideki çalışması ve misafirlerimize verdiğimiz değeri, hizmeti yansıtmaya devam edeceğiz. Her bir misafirimiz bizler için değerlidir. Biz bu mottoyla hareket ederek inşallah daha iyi hizmetler vermeye çalışacağız. Biz hizmet verirken aynı zamanda esnafımıza da bir gelir kaynağı sunmaya çalışıyoruz. Çünkü oteller çalıştığında esnafın yanı sıra başka işletmeler, sektörler de çalışıyor. Hepimiz bir zincirin halkası gibiyiz. 2024’ün de inşallah bu anlamda güzel geçeceğini temenni ediyorum. Batman’ı her platformda tanıtmaya gayret ediyoruz. Bu manada Batmanımızı en güzel yerlere getirmeyi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.