AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BOYKOT ETTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BOYKOT ETTİ

Yaşam Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

AK Parti Batman Gençlik Kolları,  Starbuck cafelerinin önünde 30 dakika boyunca eşzamanlı oturma eylemi yaparak İsrail mallarını boykot etti.

Batman'da Batman Park AVM altında bulunan Starbucks önünde oturma eylemi ve basın açıklaması düzenlendi. Grup adına basın açıklamasını okuyan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı okudu "İsrailin Gazzeye karşı saldırılarının 20. günündeyiz. İsrail’in Filistinli sivillere yönelik bir devlet politikası olarak yürüttüğü sistematik, kuşatıcı ve yok etmeyi amaçlayan bu orantısız şiddet eylemleri bir savaş suçu oluşturmaktadır. Bu noktada Birleşmiş Milletler Üyesi devletler başta olmak üzere tüm uluslararası kurum ve kuruluşların bu tarihi trajedi karşısında insanlık onurunu ve insan haklarını muhafaza etmek için daha yapıcı bir tavır alması gerekmektedir. Gazze’de sivil halka yönelik sistematik yürütülen ve savaş suçu teşkil eden bu şiddet eylemlerini telin ediyor ve devletleri, uluslararası kuruluşları, uluslararası toplumu bu vahşet karşısında daha dirayetli biçimde duyarlılık göstermeye davet ediyoruz. Siyonizme destek veren bütün firmaları ve ürünlerini boykot etme kararımız süresiz olarak devam edecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.