FAHRETTİN KAĞBA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

FAHRETTİN KAĞBA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 12:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba, Gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday olan Muhtarlar ikamet ettikleri bölgeden aday olmalarına dikkat çekti.
Gazetemizi ziyaret eden ve Gazetemize açıklamada bulunan Kağba, Öncelikle 31 Mart’ta yapılacak Muhtarlık seçimlerinde aday olan tüm muhtar adaylarımıza başarılar dilerim.
Batman merkez, ilçe ve köylerde muhtar adayı olan adayların öncelikli evi o bölgede olması şart, çünkü kiracı olması bile muhtar adayı olmasına bence engel diye düşünüyorum.
Çünkü seçilecek muhtar adayı o mahallede kendi yerleşkesinde ikamet ediyor olması ve orda yardımını sürdürüyor olması ,sürekli ulaşılabilir olması elzemdir. Muhtar devlet ve vatandaş arasında bir köprü görevi görüyor,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.