‘Batman'a değil bölge illere de şifa kaynağı olacak'

‘Batman'a değil bölge illere de şifa kaynağı olacak'

Gündem Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 13:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, 112 dönüm arazi üzerine inşa edilen yeni devlet hastanesinin inşaatını inceledi.

Yapımı süren hastane tamamlandığında sadece Batman'a değil bölge illere de hizmet verecek. 182 poliklinik, 124 yoğun bakım yatağı ve 19 ameliyathaneyle yatay mimariye uygun olarak inşa edilen hastane depreme karşı da sismik izolatör ile korunacak.

‘BİTTİĞİNDE HİZMET KALİTESİ YÜKSELECEK’

Hastane tamamlandığında vatandaşlara verilen hizmetin kalitesinin de yükseleceğini belirten Milletvekili Nasıroğlu, sağlıkta yeni teknoloji ve yüksek standartlarla donatılacak hastanenin sadece Batman'a değil bölge illere de şifa kaynağı olacağını söyledi. Batman için büyük ve ayrı bir önem arz eden bu yatırımın şehre önemli bir değer katacağını dile getiren Nasıroğlu, izolatörün bulunduğu hastanenin depreme dayanıklı ve güvenli olacağını da  sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.