Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı!

Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı!

Gündem Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda aralarında Batman’ın da yer aldığı bölge illerinde kuvvetli sağına yağış ve toz taşınımı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji’den yapılan uyarıda, “bölge genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Salı ve Çarşamba günleri kuvvetli, 13 Mart Pazartesi akşam saatlerinden itibaren Diyarbakır çevrelerinde, Salı günü sabah ve öğlen saatlerinden itibaren Şanlıurfa, Mardin çevrelerinde Perşembe gününe kadar çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını yıldırım, güney kesimlerde yerel dolu yağışı, Diyarbakır, Urfa, Mardin ve Batman çevrelerinde toz taşınımı ve çamur şeklinde yağış, ulaşımda aksamlar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.