Eğitim-Bir-Sen’den Belediye başkan adaylarına çağrı!

Eğitim-Bir-Sen’den Belediye başkan adaylarına çağrı!

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

‘İhmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri tahrip eder’

Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, Belediye Başkan adaylarına çağrıda bulunarak adayların projelerinde eğitimi de önem verilmesini istedi.

Önlü açıklamasında “Ülkemizin diğer il ve ilçelerinde seçim süreçlerini takip ettiğimizde eğitimi önceleyen değişik projelerin ve farklı vaatlerin ön plana çıktığını görebiliyoruz. Ne yazık ki 170 binin üzerinde öğrencinin olduğu ilimizde Belediye Başkan adaylarından eğitime dair henüz bir yol haritası veya projelerinin gündem olduğunu duymadık. Eğitim-Bir-Sen olarak  “Şehri imar ederken nesli ihya etmeyi ihmal ederseniz, ihmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri tahrip eder’’ ilkesiyle; Batman İl-İlçe Belediye başkan adaylarının bir an önce eğitime ve eğitimcilere dair proje ve vaatlerini ilan etmelerini beklemekteyiz. Seçim döneminde sunulan projeler, şehrimizin geleceği açısından yeni bir vizyon belgesi olarak algılanacağını unutmamalıyız.”

‘PROJELERİNİZDE EĞİTİME DE YER VERİN’

Önlü açıklamasının devamında “Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi olarak tüm adaylarımıza çağrımızdır. Belediye Başkanı seçildiğiniz takdirde eğitime dair vaatlerinizi, okulların temizlik ve güvenliğine katkınızın neler olacağını, öğrencilerimizin il içi ve il dışı sosyal ve kültürel faaliyetler için yapacaklarınızı, eğitimcilerimize yönelik vaatlerinizi, özellikle geleceğimiz olan öğrencilerimizin eğitimine ve geleceği şekillendirecek olan eğitimcilerimize yapmayı düşündüğünüz tüm projeleri ivedilikle kamuoyu ile paylaşmanızı bekliyoruz.” ifadeleri kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.