MUHİTTİN ARIK, AK PARTİ’DEN İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYI OLDU

MUHİTTİN ARIK, AK PARTİ’DEN İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYI OLDU

Siyaset Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 15:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Evli 4 çocuk babası ve Batman’da 30 yıl süre ile milli savunma bakanlığına bağlı Askeri nato tesislerinde idareci olarak görev yapan Muhittin Arık, AK Parti il başkanlığına gelerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için AK Parti’den İl Genel Meclisi üyesi aday adaylık başvurusunu Merkez ilçe başkanı Sabahattin Tural ‘a başvuru dosyasını teslim etti.

Aday adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Muhittin  Arık; "Memleketimize ve insanlarımıza AK Parti çatısı altında hizmet etmenin bilinci ile başvurumuzu yaptık. Çıkmış olduğum bu yolda Batman’ımıza hizmet etmeyi Allah nasip eder inşallah. Partim bu göreve uygun görür, halkımız da seçerse bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gayret göstereceğim. 31 Mart 2024’ de kazanan insanımız, memleketimiz ve AK partimiz olsun" dedi.

 

MUHİTTİN ARIK KİMDİR?

1964 Midyat ilçesinde dünyaya gelen Arık, İlkokul, orta öğretimini batmanda tamamladı. Ardından Dicle Üniversitesi meslek yüksek okulunu 1983 yılında tamamlayan Arık, 30 yıl süre ile milli savunma bakanlığına bağlı Askeri Nato tesislerinde idareci olarak görev yaptı 2016 yılında emekli olan Arık Evli ve 4 çocuk babası.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.