MUHTAR ÇELİK DAR GELİRLİ AİLELERİ SEVİNDİRDİ

Her yıl dar gelirli aileleri sevindiren Batman GAP mahalle muhtarı aynı zamanda iş insanı Mehmet Çelik, bu yılda toplam 400 aileye yapmış olduğu kazak ve giyim yardımları sayesinde ailelerin yüzünü güldürdü. Ayrıca bin adet gence ise forma dağıttı.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 20:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Dar gelirli yoksul ailelere her yıl belirli aralıklarla giyim yardımda bulunduğunu söyleyen Batman GAP mahalle Muhtarı aynı zamanda iş insanı Mehmet Çelik,” her yıl olduğu gibi bu yılda yardıma muhtaç dar gelirli aile ve çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyorum en son tespit ettiğim dar gelirli ailelere toplam 400 adet kazak ve çocuklara giyim dağıtımı yaptık, ayrıca bir gencimize ‘de forma dağıttım, ayrıca dar gelirli ailelerin çocukları içinde yardımlarımız devam edecek ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.