Aranan şahıslara operasyon! 190 şahıs yakalandı

Aranan şahıslara operasyon! 190 şahıs yakalandı

Asayiş Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 17:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda bir ayda 190 şahsın yakalandığını belirtti.

Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Kasten Öldürme suçundan toplam 18 Yıl 4 Ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Y.E.G. isimli şahıs, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan toplam 10 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.G. isimli şahıs, Yol Kesmek Suretiyle Silahla Birden Fazla Kişiyle Yağma suçundan toplam 9 Yıl 2 Ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.S. isimli şahıs, Kullanımları Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan toplam 7 Yıl 1 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan R.A. isimli şahıs, Başkasına Ait Banka Veya Kredi Kartlarının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama suçundan toplam 5 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.T. isimli şahıs yakalanmış, şahıslar adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince son bir aylık dönem içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde toplam 190 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildiği belirtildi.” Denildi 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.