Batman muhabirleri, Siirt’i gezdi

Batman muhabirleri, Siirt’i gezdi

Gündem Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 15:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman yerel saha muhabirleri, Siirt’e gezi düzenledi.

Batman Sonsöz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hatice Türkan, saha muhabirleri için Siirt Delikli Taş ve Tillo gezisi düzenledi. Gazeteciler Bayram Ayhan, Şehmus Ustabaşı, Hacı Şirin Yılmaz, Yusuf Kavak, Ahmet Işık, Veysel Çetin, Hasan Göker, Nur Elif Teymur, Osman Seyrek, Alican Atak, Osman Çapar ve genç tasarımcıların katıldığı programda Siirt’in tarihi ve turistik yerleri gezildi.

SİİRT’İN TARİHİ VE TURİSTİK YERLE GEZİLDİ

TPAO’nun tahsis ettiği araçla Siirt merkezde binlerce yıllık Ulu Cami’yi gezen gazeteciler, Delikli Taş’ta foto safari yaptı. Gazeteciler, Tillo Kalesinde mangal yakıp eğlendi. Halat çekme yarışı, halay ve ip atlama yarışları ile keyifli zaman geçiren gazeteciler, şehir meydanında bulunan Siirt ikonu ile fotoğraf çekerken Batman’a da şehir meydanı kazandırılması gerektiğini belirtti. Gazeteci Hatice Türkan, desteklerinden ötürü TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Gazeteci Mansur Obut’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.