Ramanlı: ‘Çözüm, hizmet etmek isteyenler ile gelir’

Ramanlı: ‘Çözüm, hizmet etmek isteyenler ile gelir’

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Seçim çalışması ve ziyaretleri kapsamında Buğdaycılar pazarı esnafı ve Kayapınarlılar

Derneğini ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, sorunlara hakim olduğunu belirterek, çözümün hizmet etmek isteyenler ile geleceğini söyledi. Seçim çalışması ve ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Buğdaycılar pazarı esnafı ve Kayapınarlılar Derneğini ziyaret etti.

‘ESNAFIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında şehrin önemli pazarlarından biri olan Buğday Pazarı'nı ziyaret etti.  Ramanlı, Buğday Pazarı'nda bulunan buğdaycılar esnafıyla bir araya gelerek, seçim öncesi vatandaşların dertlerini dinledi. Buğday ve arpa fiyatları ile yer sıkıntısı gibi sektörün önemli konuları hakkında esnafla fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, onların sorunlarını yakından takip edeceğini ve çözüm için çalışacaklarını vurguladı. Ziyaretlerde Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.