Bal-Ceviz-Çilek Yayla Festivali 30 Eylül’de başlıyor

Bal-Ceviz-Çilek Yayla Festivali 30 Eylül’de başlıyor

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 17:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Sason İlçe Kaymakamı Murat Mete başkanlığında ilgi kurum amirleri ile birlikte Batman Valisi Ekrem Canalp’in destekleri ile düzenlenecek olan Bal-Ceviz-Çilek  Yayla festivalinin 3. toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde ilk kez düzenlenecek olan festivalin hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda Kaymakamı Mete ‘’Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in büyük desteği ile gerçekleştireceğimiz, Sason’umuzun tarihi, coğrafi, kültürel zenginliklerinin en güzel şekilde tanıtılmasının amaçlandığı Bal-Ceviz-Çilek Yayla Festivalimizin hazırlıklarını ilgili kurum amirlerimiz ile birlikte sürdürüyoruz. Sason’umuza yakışır bir festival olacağına inancım tam.’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.