Mahalle buluşmalarının talepleri değerlendiriliyor

Mahalle buluşmalarının talepleri değerlendiriliyor

Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 17:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Vali ve Belediye Başkan V. Ekrem Canalp’in başkanlığında Yerinde İletişim Yerinde Çözüm şiarıyla başlatılan ve bugüne dek icra edilen Mahalle Buluşmaları kapsamında mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından iletilen tüm şikayet ve taleplerin takibine ilişkin genel değerlendirme toplantısı yapıldı. 

Batman Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya;Batman Belediyesi Bşk. Yrd. V. Şükrü Alperen Göktaş,Gültepe Mahallesi Muhtarı A. Şakir Dağ,Çay Mahallesi Muhtarı Niyazi Alpe,Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldız, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Selahattin Yıldız,Çamlıtepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin Demir ve ilgili şube müdürleri katıldı.

TEK TEK DEĞERLENDİRMEYE TABİ TUTULDU

Yapılan genel değerlendirme toplantısında Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlardan ve muhtarlardan Vali ve Belediye Başkan V. Ekrem Canalp’e iletilen tüm taleplerin ilgili müdürlükçe yerine getirilip getirilmediği ve hangi aşamada olduğuna dair süreçler bizzat muhtarlarımızın da iştiraki ile tek tek değerlendirmeye tabi tutuldu.

TALEPLER ANINDA DEĞERLENDİRİLDİ

Mahallelerindeki sorunların ve dile getirilen taleplerin büyük bir bölümünün tamamlandığını, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve Batman Belediyesinin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle Muhtarları, “Vali ve Belediye Başkan V. Ekrem Canalp başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.