Milletvekili Ramanlı’dan Hasankeyf’e ziyaret

Milletvekili Ramanlı’dan Hasankeyf’e ziyaret

Siyaset Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı kurum ziyaretleri kapsamında Hasankeyf Kaymakamlığını ve Hasankeyf Belediyesini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Kurum ziyaretleri kapsamında ilk ziyareti Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk ile makamında bir araya gelen Milletvekili Serkan Ramanlı, Hasankeyf’in yeni yerleşkesinde yapılan çalışmaları, turizm alanında yapılacak projeleri Kaymakam Öztürk ile beraber inceledi. Milletvekili Ramanlı, ardından Hasankeyf Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı AbdulvahapKusenile fikir alışverişinde bulundu.

Kurum ziyaretleri kapsamında Hasankeyf Belediye Başkanı AbdulvahapKusen ile bir araya gelen Milletvekili Serkan Ramanlı, Hasankeyf Belediyesi’nin yerel çalışmalarında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını, yeni yerleşim alanında imar sıkıntılarını ve personel yetersizliği konularına değindi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.